Lørdag den 7. oktober - lørdag den 4. november 2017

"AFSTEMT"

JENS CHR. JENSEN

 

 

Jens Chr. Jensen er fast udstiller hos galleriet siden 2003. I den aktuelle udstilling vises et stort udvalg af de nyeste skulpturer og assemblager - udført i mange forskellige formater og materialer.
I værkerne benytter Jens Chr. Jensen mange utraditionelle materialer. Han er en udpræget ting-samler med en fin fornemmelse for det kunstneriske potentiale i nedslidte og kasserede genstande. Fundene får fornyet æstetisk værdi i værkerne - samtidig med at tingenes oprindelige betydning stadig fornemmes.

Under fremstillingen af det enkelte kunstværk foretager Jens Chr. Jensen mange justeringer og eksperimenter. For at værket kan fungere, er det nødvendigt, at alle proportioner og enkeltdele heri er nøje afstemte. Udstillingens titel “Afstemt” refererer derfor til dette centrale og helt afgørende forhold i den kunstneriske proces, som Jens Chr. Jensen mestrer på sublim vis. Kort sagt: Jens Chr. Jensens værker repræsenterer en forfinet materialeæstetik, der på én og samme tid fremhæver forfaldets ekspressive poesi og den skulpturelle konstruktions rene formalistiske skønhed.

 

Udstillingen er åben: torsdage og fredage kl. !3 -17 og lørdage kl. 11 – 16.
 
Se flere af kunstnerens værker under sidemenuen JENS CHR. JENSEN

 

Uden titel, 2017, skulptur af skifer, højde (inkl. granitsokkel): 41 cm

Uden titel, 2017, assemblage af golf-tees, indrammet 22,5 x 22,5 x 7 cm