"Zeamays" (tema: Secret Garten), 2021, olie på lærred, 40 x 40 cm

7. maj - 12. juni 2021

KÜLLI SUITSO
 
 "Livsformer"
 
 
I udstillingen “LIVSFORMER” viser Külli Suitso malerier i olie på lærred og på pap. Titlen henviser til kunstnerens aktuelle optagethed af elementære livsformer, som plantefrø, frugter og østers. Disse formers egenartede skønhed og iboende livskraft fremhæves gennem værkernes naturalistiske gengivelser. Külli Suitso mestrer en teknisk sikker malestil, som både gør billedernes indhold intenst sanselige og genkendelige - men som heller aldrig lader beskueren i tvivl om, at det er æstetikken og stofligheden i de maleriske virkemidler, der har første prioritet.

 

Se flere af kunstnerens værker ved at klikke her: KÜLLI SUITSO

 
  
 

Uden titel, 2021, vægobjekt (fletning i ruder form) af pap, 65 x 65 x 4 cm

7. maj - 12. juni 2021

JENS CHR. JENSEN
 
 "Hen- og tilbagerejse"
 
 
I udstillingen “HEN- OG TILBAGEREJSE” har Jens Chr. Jensen påny eksperimenteret med materialer, som han med stor målrettethed indsamler forskellige steder i landet. Denne gang er han kommet i besiddelse af en stor mængde gamle ubrugte togbilletter af pap. Disse simple materialer, hvis oprindelige formål nu blot er af ren nostalgisk værdi, har været udgangspunkt for de nye værker, der hermed vises for første gang. 
 
Udstillingens titel stammer fra en påskrift på nogle af billetterne, men er også en påmindelse om en proces, et tidsforløb, hvilket er en gennemgående dimension i Jens Chr. Jensens kunstneriske udtryk. Således er de nye værker i mere end en forstand karakteristiske for kunstnerens udtryk, idet de ydre former som altid er holdt inden for stramme kompositionelle rammer. Alt i alt bidrager det til den velkendte ro og fortættede sanselighed, som generelt karakteriserer Jens Chr. Jensens værker. 
 
 
Se flere af kunstnerens værker ved at klikke her: JENS CHR. JENSEN
Udstillingerne er åbne i galleriets normale åbningstider: torsdag og fredag kl. 13 - 17 samt lørdag kl. 11 - 16.
 
Alle er velkomne. (Naturligvis med respekt for gældende corona-hensyn.)
 

 

 

I perioder hvor der ikke vises særudstillinger, er der altid masser af god kunst i galleriet, som vi gerne viser frem - også uden for de alm. åbningstider. Ring evt. i forvejen, så du/I ikke risikerer at køre forgæves.