6. - 20. august 2022

PROGRES III

 

Stor gruppeudstilling med overvejende nye værker af:

KARIN OHLSEN (D) - KEN DENNING (DK) - GRIT SAUERBORN (D) - INGRID DUCH (DK) - JENS CHR. JENSEN (DK) - STEFFAN HERRIK (DK) - KÜLLI SUITSO (EST/DK)

 

Ken Denning: Uden titel, 2022, olie på lærred, 150 x 160 cm

Det er tredje gang, at galleriet laver en større gruppeudstilling af denne art. De første to blev vist i efteråret 2011 i Tobaksgården i Horsens, og lige som den gang bærer udstillingen galleriets navn. 

Navnet PROGRES skal tydeliggøre, at galleriet primært samarbejder med professionelle billedkunstnere, for hvem fortsat fornyelse og udvikling af det kunstneriske udtryk er et “must”. Hvad enten kunstneren er fokuseret på figurative eller abstrakte elementer i værkernes indhold, er eksperimenter med formgivningen og med de valgte materialers tekniske muligheder altid af central betydning - og målrettet det færdige resultats æstetiske kvaliteter.

Karin Ohlsen: Uden titel, 2022, olie på lærred, 30 x 30 cm

Ingrid Duch: Uden titel, 2021, kul og akryl på bølgepap. Indrammet bag glas, 73 x 101 cm

Grit Sauerborn: ”Wege”, 2020, blyant, tusch og oliekridt på papir, indrammet 53 x 73 cm

Foto-serie. - JENS CHR. JENSEN: 5 skifferskulpturer, uden titler, 2017-22, h: 21 - 35 cm.

Külli Suitso: “Helmet and candies” (Hjelm og slik), olie på lærred, 50 x 70 cm

Steffan Herrik: ”Gumozo”, skulptur i rustpatineret jern

 
Udstillingen er åben 6. - 20. august i galleriets normale åbningstider: torsdag og fredag kl. 13 - 17 samt lørdag kl. 11 - 16. - Alle er velkomne.
 
 

 

I perioder hvor der ikke vises særudstillinger, er der altid masser af god kunst i galleriet, som vi gerne viser frem - også uden for de alm. åbningstider. Ring evt. i forvejen, så du/I ikke risikerer at køre forgæves.