Uden titel, 2020, olie på lærred, 20 x 20 cm. - Pris: 2.400 kr. (SOLGT)

15. august - 26. september 2020

 KARIN OHLSEN
 
"FARBSPIELE"
 
 
 
Karin Ohlsens malerier er karakteristiske ved deres halvabstrakte indhold skabt med enkle symbolske figurationer og markant spartlede farveflader.
 
Som udstillingstitlen “Farbspiele” hentyder til, er det netop kunstnerens “leg" med farven, der er et centralt element i maleriets tilblivelse - og bestemmende for intensiteten og samspillet mellem farverne i det endelige resultat. Særegent for Karin Ohlsens farver er, at de fremstår forholdsvis klare og mættede i en stærkt dynamiske lag på lag-bemaling samtidig med, at de bibringer en afklaret fornemmelse af ro i billederne.
 

Uden titel, 2020, olie på lærred, 120 x 100 cm. - Pris: 30.800 kr.

Den eksperimenterende tilgang under billedernes tilblivelse har altid afspejlet sig i Karin Ohlsens kunstneriske udtryk, der gennem årene har taget afsæt i forskellige temaer, som f.eks.: “Boot”, “Häuser”, “Menschen”, “Kleid”, “Baum” og “Landschaften". Som det ses, er tematitlerne udtryk for velkendte ting og fænomener - en slags ikoniske ledemotiver af eksistentiel betydning og med nærmest arketypisk symbolværdi. Men uanset om det er velkendte temaer eller mere ubestemmelige abstraktioner, er der hver gang tale om en fornyende variation - et æstetisk livsspor. Resultatet er i alle tilfælde et originalt personligt udtryk - meget livfuldt og næsten tidløst.

 

Se flere værker af Karin Ohlsen ved at klikke her: KARIN OHLSEN (D)

Uden titel, 2019, olie på lærred, 30 x 30 cm. - Pris: 4.000 kr.

Der er fernisering lørdag den 15. august kl. 14-16, hvor alle er velkomne. (Naturligvis med respekt for gældende corona-hensyn.)

Udstillingen er også åben søndag den 16. august, kl. 11-16, og herefter i galleriets normale åbningstider.
 
Galleriet er lukket lørdag den 19. 9.

 

 

I perioder hvor der ikke vises særudstillinger, er der altid masser af god kunst i galleriet, som vi gerne viser frem - også uden for de alm. åbningstider. Ring evt. i forvejen, så du/I ikke risikerer at køre forgæves.