13. november - 11. december 2021

OTTO BECKMANN

Malerier og grafiske arbejder

Udstillingen er kunstnerens anden i galleriet. Her vises et bredt udvalg af små malerier og grafiske værker, som overvejende er blevet til siden den første udstilling i 2019.

"Hinter dem Horizont geht ́s weiter", 2020, akryl og skrabeteknik, 100 x 79 cm. - Pris: 13.500 kr.

Otto Beckmann, der er bosiddende i Hamburg, har en lang og produktiv karriere bag sig. Motiver fra den nordfrisiske kyst, havne og skibsfart er tilbagevendende temaer i Otto Beckmanns værker. Ofte veksler eller kombineres disse med poetisk forenklede gengivelser af naturfænomener og brugsting fra de nære omgivelser. Således også i de aktuelt udstillede værker.

Udstillingen eksemplificerer Otto Beckmanns eksperimenter med de udtryksmidler han hyppigst gør brug af. Han er en eminent dygtig grafiker, der benytter forskellige teknikker med stor variation. Ofte håndkolorerer han sine raderinger eller kombinerer dem med collage, så de enkelte værker bliver unikke. Også i malerierne, hvor hans grafiske baggrund resulterer i skrab og ridser i den friske maling, eksperimenterer han hyppigt med mixed media-effekter.

Otto Beckmann har siden 1975 været medlem af det tyske kunstnerforbund Bundesverband Bildender Künstler og har fra midten af 1980-erne haft talrige udstillinger i ind- og udland. Otto Beckmann har især været en flittig udstiller i Slesvig-Holsten og det dansk/tyske grænseland.

"Feierabend", 2020, koldnålsradering. Trykmål: 14,5 x 20 cm. - Pris (indrammet): 1.800 kr.

 
 
Der er fernisering lørdag den 13. november kl. 14 - 16.

Udstillingen er herefter åben i galleriets normale åbningstider
: torsdag og fredag kl. 13 - 17 samt lørdag kl. 11 - 16. - 
Alle er velkomne.
 
 
Se flere værker af Otto Beckmann: Klik her!

 

I perioder hvor der ikke vises særudstillinger, er der altid masser af god kunst i galleriet, som vi gerne viser frem - også uden for de alm. åbningstider. Ring evt. i forvejen, så du/I ikke risikerer at køre forgæves.