2. oktober - 30. oktober 2021

GRIT SAUERBORN

"IM EINKLANG" 

Malerier, monotypier og tegninger

 

Grit Sauerborn er i sine værker inspireret af de landskabelige oplevelser og erfaringer, hun gør sig på rejser samt lokalt i Rostock og omegn. Det resulterer f.eks. i abstrakte motiver med relationer til byer, havne, skibe og kanalsluser. Også oplevelser med litteratur, musik og filosofi har stor betydning for hendes udtryk. Dette fornemmer man af de ofte flertydige værktitler, som både enkelt og klart refererer til billedets motiviske forlæg, og som samtidig åbner for et mere psykologisk eller filosofisk perspektiv. Udgangspunktet for Grit Sauerborns kunstneriske virke er således forholdet mellem en ydre materialitet og de indre erkendelser, som udspringer heraf. Hun udforsker dette forhold tematisk gennem tegninger, collager og grafik. Hvert værks tilblivelse er således en proces, hvor det sensitive samspil af billedkunstneriske virkemidler fører til nye erkendelser og resulterer i æstetisk smukke billeder i olie- og akrylmaling. Alle abstrakte kompositioner af en sjælden poetisk intensitet.

Grit Sauerborn bor i Rostock, hvor hun også har fået sin kunstneriske uddannelse. Siden 1997 har hun undervist på Kunstschule Rostock og har siden 2000 været projektleder for flere nationale og internationale kunstprojekter. Grit Sauerborn har overvejende udstillet i Nordtyskland, men har også deltaget i adskillige gruppeudstillinger rundt omkring i Tyskland, Japan, Island og Danmark. 

"Still ruht der See", 2021, akryl på lærred, 89 x 116 cm. - Pris: 15.000 kr.

 
 
Der er fernisering lørdag den 2. oktober kl. 14 - 16.

Udstillingen er også åben søndag den 3. oktober, kl. 11 - 16, og herefter i galleriets normale åbningstider
: torsdag og fredag kl. 13 - 17 samt lørdag kl. 11 - 16. - 
Alle er velkomne.
 
 
Se flere værker af Grit Sauerborn: Klik her!

 

I perioder hvor der ikke vises særudstillinger, er der altid masser af god kunst i galleriet, som vi gerne viser frem - også uden for de alm. åbningstider. Ring evt. i forvejen, så du/I ikke risikerer at køre forgæves.