2015-16

1. - 22. oktober 2016

KARIN OHLSEN

Tyskland

Nye oliemalerier

 

3. - 24. september 2016

 VIBEKE NØRGAARD RØNSBO

Tegninger, assemblage, skulpturelle objekter i bronce og beton

 INGE ØRNTOFT

Malerier på lærred og papir, akryl og mixed media

Udstillingen præsenterede et omfangsrigt udvalg af værker fra de to kunstnere og viste, hvorledes de begge gennem de seneste år har arbejdet undersøgende og eksperimenterende med hver deres udtryksformer. Udstillngen var ikke et resultat af et fællesprojekt for kunstnerne, men skyldtes alene galleriets ambition om at kunne skabe et samspil, der kunne give en både smuk og tankevækkende oplevelse. 

23. april - den 25. juni 2016

SVEN DALSGAARD

(1914 - 1999)

En retrospektiv udstilling

De 56 udstillede værker omfattede skulpturelle objekter, grafik, tegninger og enkelte malerier. Værkerne stammede primært fra Claus Ørsteds samling (hjemmehørende i Randers) og blev suppleret med enkelte værker fra andre private samlinger.
 
Udstillingen blev åbnet af Claus Ørsted, der med udgangspunkt i sit personlige bekendtskab med kunstneren, fortalte om ham og samlingens værker. 

 

Se også video om udstillingen

TV Sket&Set, Horsens har lavet en lille præsentationsvideo af udstillingen. Se den ved at klikke her:

https://www.youtube.com/watch?v=vJkUPbKQrLo

Sensommerudstilling

15. august - 20. september 2015

med nye værker af:

Udstillingen var en test af den "nye" lokalitets anvendelighed. Se et tv-indslag om udstillingen på YouTube. Oprindelig bragt på TV Sket&Set, Horsens, fra 21. - 28. august 2015. Indslaget er kommenteret af kunsthistoriker Bente Hammershøy. 

Del siden