Galleriets profil

Galleri Progres formidler moderne dansk og international billedkunst - først og fremmest gennem udstillingsvirksomhed og salg af originale værker.

Galleriet vægter en høj kvalitativ udstillingsprofil. I alle årene siden starten i 2003 (heraf de første 8 år i Horsens) har der derfor udelukkende været samarbejdet med anerkendte og professionelt arbejdende kunstnere. Et markant behov for at eksperimentere samt en intens forkærlighed for materialernes stoflighed og strukturer er typiske karakteristika for mange af galleriets udstillere. De fleste er desuden erfarne kunstnere, for hvem det er en afgørende drivkraft at kunne udvikle og forny det personlige udtryk uden at skulle gå på kompromis - hverken med den kunstneriske seriøsitet eller med den faglige kunnen. I det omfang disse forudsætninger iøvrigt kan indfries giver galleriet også plads til nye talenter.

Galleri Progres er medlem af Dansk Galleri Sammenslutning: http://www.danskgalleri.dk

Galleriet viser i løbet af året en række små og store udstillinger i egne lokaler, men påtager sig også gerne at forestå skiftende udstillinger andet steds. Derudover er der altid et stort udvalg af værker på lager.

Galleriet iværksætter også andre kunstrelaterede arrangementer, som foredrag om kunst, atelierbesøg og korte kunstrejser. Dette sker i et tæt samarbejde med Kunstforeningen Progres. Læs om disse aktiviteter her: www.kunstforeningenprogres.dk

 

Nedenstående ses fotos fra galleriets udstillingslokaler:

Del siden